Технички директор фудбалског клуба Трепча Владан Радовановић рекао је данас да се његов клуб спремао за спектакл у Косовској Митровици и додао да је небитно где ће утакмица Купа Србије са Црвеном звездом бити одиграна.

"Видите и сами шта се дешава, ово је више од спорта, више од игре. Жао нам је свима. Спремали смо се за спектакл у Косовској Митровици. Били сте присутни и видели сте шта се све издешавало", рекао је Радовановић новинарима на прелазу Јариње.

Фудбалери Црвене звезде нису данас пуштени на Косово где је требало да одиграју меч шеснаестине финала Купа Србије против Трепче.

"Ми смо од самог извлачења парова добијали најаве да се утакмица неће одиграти. Али, били смо оптимисти до данас до 10. Тако смо се и спремали, до последњег тренутка", рекао је он.

"Небитно је где ће утакмица бити одиграна, али мислим да ће бити или Стара Пазова или Београд", додао је директор Трепче.

Упитан да ли се плаши да би Трепчи могло да буде забрањено да се такмичити у Трећој лиги Србије, он је казао: "Искрен да будем, не плашимо се више ничега, шта могу да нам забране".

"Све су нам забранили и још то да нам забране. Немамо страх око тога. Ми ћемо да играмо фудбал, да радимо наш посао, они нека раде свој. Те ствари не зависе од нас, јер се меша политика у спорт, што није добро. Све што бих рекао, било би сувишно", рекао је Радовановић.