Тренер фудбалера Радничког Милорад Косановић рекао је да је утакмица са Мачвом веома битна јер би се у случају неуспеха наставили тимски проблеми.


"Пред нама је изузетно битна утакмица. Нама би евентуална победа могла много да значи, чак смем да кажем да би то могла да буде наша прекретница у сезони. Вратили би мир у екипу и добили простор да за две седмице током предстојеће паузе доведемо неке ствари у ред и почнено да играмо боље. Ако не победимо у Шапцу, наши проблеми ће се наставити и због тога је битно да будемо успешни. Добра игра и три бода би психолошки значили мојим играчима и због тога морамо дати све од себе да у Шапцу будемо на нивоу. Добро смо радили током ове седмице и ја очекујем да ћемо против Мачве показати реакцију, јер ови играчи дефинитивно могу пуно боље од онога што су до сада пружили", рекао је Косановић на конференцији за новинаре у Нишу.


Раднички ће у суботу гостовати Мачви у 11. колу Супер лиге Србије.


"Нас не сме да завара то што је Мачва једина екипа у лиги без победе. Тај тим уопште није толико слаб и сигурно је да ће се они подићи током сезоне", казао је Косановић.


Тренер нишког клуба поново има проблема са кадровском ситуацијом.


"Кадровска ситуација је слична као и пред дуел са Партизаном пре седам дана. Не могу да рачунам на Риоту Ному, Сашу Стојановића и Вељка Батровића, док је стање Стефана Ђорђевића доста боље, јер је радио пуном паром претходних дана, тако да би он могао да нам помогне. Ова репрезентативна пауза ће нам добро доћи и по овом аспекту, пошто очекујем да после ње сви ови фудбалери буду спремни да играју", навео је Косановић.


Утакмица ће се играти у суботу од 18.00 у Шапцу.