Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је да веома поштује Партизан, али да нема разлога за страх, иако његов тим не игра у препознатљивој форми.


- Чека нас још једна у низу утакмица против тимова из горњег дела табеле. Надам се да ћемо сада бити паметнији, обазривији, упорнији и бољи него што је то било против Чукаричког и Војводине. Долази нам одличан противник кога ценимо, али га се не плашимо, без обзира на то што смо далеко од онога што би требало да будемо. Пробаћемо да одиграмо најбоље што можемо, надам се позитивном резултату - рекао је Косановић на конференцији за медије у Нишу.


Искусни тренер признаје да није задовољан многим стварима, као што су физичка спрема играча и поставка.


- Рачунам само на тројицу играча из екипе која је постала вицешампион Србије прошле сезоне Хаскића, Тодоровског и Бондаренка. Можете само да мислите колико је тешко задржати Раднички у врху српског фудбала. Не причам да бих се жалио, једноставно таква је ситуација и уверен сам да ћемо ми из меча у меч бити бољи.


Ван тима су и даље Риота Нома, Саша Стојановић и Стефан Ђорђевић, док се од повреде опоравио Лазар Ђорђевић.


Нападач Радничког Нермин Хаскић подсетио је да је имао добра искуства против Партизана и да му је дао два гола.


- Имам позитиван скор са њима и надам се да ће се то наставити. Они су се доста подигли од доласка Сава Милошевића, а посебно су опаснији према напред. Добро играју ове сезоне, посебно у фази напада где доминирају Натхо, Сума и Садик. Све знамо о њима и мислим да немају са цим да нас изненаде - рекао је Хаскић, уз напомену да додатни мотив од Партизана није потребан.


Играчи обе екипе на терен стадиона “Чаир” изаћи ће у истим мајицама са поруком "И ја сам донор. Јер навијам за Србију" како би наставили кампању за повећање броја донора органа у акцији Министарства здравља и Хемофарм фондације.


Утакмица 10. кола Суперлиге Раднички - Партизан игра се у суботу од 15 часова на “Чаиру”.