Продаја улазница за утакмице фудбалера Партизана у групној фази Лиге Европа почиње у уторак.

Како је вечерас саопштио Партизан, цене улазница за две утакмице које црно-бели играју на свом стадиону, против Астане и Манчестер јунајтеда су 4.000 динара за јужну и северну трибину, 6.000 за бочне делове истока и запада, а 8.000 динара за централне делове тих трибина. Место у ложама је 40.000 за обе утакмице.

Власници сезонских улазница имају приоритет, а улазнице за групну фазу ће се продавати искључиво као комплети, оба меча заједно.

Власници сезонских улазница моћи ће да купе комплете од уторка 24. септембра на два продајна места, у канцеларији 216 на стадиону у Хумској, од 10 до 16 часова радним данима и суботом и на продајном мету Тикетлајна на Новом Београду у Булевару Милутина Миланковића 1, радним данима од 10 до 18.00 и суботом од 10 до 16.00 часова.

Од уторка, закључно са понедељком 30. септембра, власници сезонских улазница ће имати право прече куповине са 50 одсто попуста на комплет искључиво за место за које имају своју сезонску улазницу, с тим да ће моћи да купе још максимално три додатна комплета по пуној цени, а имаће приоритет и у избору места.

Попуст је могуће остварити искључиво на комплете за место за које се поседује валидна сезонска улазница, а остварује се давањем сезонске улазнице на увид уз личну карту.

Уколико власник сезонске улазнице жели да купи комплет који није његово место са сезонске тада губи право на попуст и комплет плаћа по пуној цени.

Од уторка 1. октобра креће слободна продаја комплета и престају да важе резервације и попусти. Могуће је купити до четири комплета по купцу уз лични документ са сликом.

Партизан ће у трећем колу Групе Л, 24. октобра од 18.55 у Београду играти против Манчестер јунајтеда, а 12. децембра у шестом колу дочекаће Астану од 21 час.