Спортски директор Бајерна из Минхена Хасан Салихамиџић признао је да је 1991. године навијао за Црвену звезду када је играла против тима из Баварске.

"За Звезду, наравно... Кад будемо долазили на реванш биће то веома интересантно. Мислим да је екипа показала да може да одигра добро, да је имала добре шансе", рекао је Салихамиџић српским новинарима после меча у Минхену.

После победе Бавараца 3:0 против Црвене звезде у првом колу Лиге шампиона, рекао је да су "црвено-бели" имали неколико добрих прилика на мечу.

"Мислим да је Звезда била опасна, имала је добре играче, акције иако је изгубила 1:0. Квалитетан су тим, али да би се прошло даље мора се победити и морају се освојити бодови", рекао је Салихамиџић

Салихамиџић је прокоментарисао и атмосферу на "Алијанц Арени" коју су направили гостујући навијачи.

Прочитајте још - ЛАКА "ТРОЈКА" БАЈЕРНА: Звезда поражена у Минхену


"Добра је атмосфера, увек су уз клуб. Интересантно је и радујем се доласку на Маракану. Знам како је добра атмосфера тамо. Био сам тамо 1991. кад је Бајерн играо, био сам са репрезентацијом Југославије и имао сам шансу да осетим ту атмосферу. Надам се да ће бити тако и овај пут", рекао је Салихамиџић и осврнуо се на најбољег играча београдског тима.

"Марко Марин је сјајан момак, одлично игра и мислим да је он кључни играч Звезде".