НИЈЕ имао новца у одрастању и некад је само добра воља појединаца одлучивала да ли ће лећи да спава пуног стомака, али сада када је један од најбољих фудбалера света, Кристијано Роналдо жели да се одужи свима који су му помогли да преброди тешке тренутке у детињству.


У разговору за "Добро јутро, Британијо", Роналдо је, између осталог, рекао да жели да пронађе жене које су њега и његове саиграче храниле у данима када је наступао за Спортинг из Лисабона:


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: РОНАЛДО НИЈЕ МОГАО ДА ЗАДРЖИ СУЗЕ: Кристијано први пут видео снимак оца (ВИДЕО)


- Имао сам 12 година и био сам без новца. Живео сам са саиграчима из осталих делова Португала, било ми је веома тешко без породице. Сећам се да је у близини био "Мек Доналдс" где смо наручивали остатке хамбругера, а госпођа која се зове Една и три друге девојке су нам увек давале. Надам се да ће ми ово помоћи да их пронађем. Желим да их позовем на вечеру у Торино или Лисабон и да им вратим за све што су учиниле за мене.


МЕСИ

ВЕЧИТО ће се водити дебата међу љубитељима фудбала ко је бољи - Роналдо или Меси. Кристијано сматра да треба још тога да постигне да буде изнад Аргентинца.

- Меси је уписан у фудбалску историју, али мислим да морам да освојим шест, седам или осам "Златних лопти" да будем изнад њега. Волео бих да их освојим још и мислим да то заслужујем - каже Роналдо.