Заиграо је Нејмар за ПСЖ први пут после четири месеца, постигао је спектакуларан гол на “Парку принчева”, којим је француском шампиону донео тријумф против Стразбура (1:0), али ништа од тога није успело да га сачува од буре незадовољства навијача “светаца”.

Звиждуци су парали небо изнад Париза кад год би бразилски суперстар примио лопту, а представници навијача ПСЖ су у саопштењу “позвали све који воле клуб да Нејмару покажу да више нема права на грешку на свом путу искупљења”.

- Сви знамо шта се десило летос. Разумем да им је било веома тешко због свега. Али, одсад, ја сам играч ПСЖ. Ако желе да ми звижде, није проблем. У тиму је више од 25 играча, не можете се фокусирати на једног – поручио је Нејмар у разговору за “Лекип”.

Подсетимо, бразилски нападач током лета није крио жељу да напусти ПСЖ. Током целог прелазног рока спекулисало се о преласку у мадридски Реал или Барселону, из које је 2017. године стигао на “Парк принчева” за 222 милона евра, чиме је постао најскупљи фудбалер у историји.