КАДА је већ УЕФА одбила жалбу Партизана на одлуку да игра два европска меча без присуства публике, онда нека се бар понови лепа и весела слика са трибина стадиона у Хумској са сусрета са Молдеом (2:1). То је жеља и намера црно-белих, који су поново одлучили да искористе могућност да у публици буду посетиоци до 14 година, тако да би исти, а можда и још бољи угођај могао да буде у четвртак (21), 19. септембра у првој утакмици групне фазе Лиге Европе против холандског АЗ Алкмара.

Фудбалски клуб Партизан позвао је зато јуче заинтересоване дечје организације, школе и школе фудбала да се пријаве и присуствују утакмици са холандским представником. Како се наводи на сајту црно-белих, осим основних података, имена и презимена, ЈМБГ деце учесника и особа које су у пратњи, потребно је да заинтересовани контактирају са ФК Партизан на број телефона 011/3693816. Или на мејл адресу: црнобели@партизан.рс. Право пријаве имају само организоване групе деце старости до 14 година уз присуство учитеља или тренера фудбалске школе.

У Партизану се надају да би изабранике Саве Милошевића против АЗ Алкмара могло да бодри чак 20.000 деце.

МОЛДЕ ГЛЕДАЛО 6.000

НА сусрету плеј-офа за Лигу Европе 22. августа између Партизана и Молдеа, црно-бели су имали сјајну подршку, будући да је на трибинама било 6.000 малишана из целе Србије. У дивној атмосфери, црно-бели су тада остварили велики успех, пласман у групну фазу.