Ненад Миловановић, селектор репрезентације Србије, играча до 21 године, после ремија са селекцијом Летоније у другој квалификационој утакмици за ЕП у Новом Саду, није крио разочарење што његови изабраници нису успели да надиграју ривала.

- После утакице у којој нисмо победили а сви смо веровали у то, веома је тешко. Добро смо почели, добро играли све до њиховог гола. Они су, међутим, једном прешли центар и дали нам гол. Затим смо ушли у спори ритам иако смо вежбали и радили другачије. Ипак, у другом полувремену је било много боље и успели смо да реализујемо једну од много шанси. Такође, добро смо радили прекиде али све укупно, то нас не оправдава, ни мене ни играче што нисмо победили, и преузимам одговорност за резултат. Радили смо, али неке ствари се дешавају, видело се, из журбе, мало смо срљали, мало журили, али када не искористи седам- осам шанси, нормално је да не може да се победи- рекао је Миловановић.

Селектор Летоније, Даинис Казакевич, са своје стране, није крио задовољство, како је нагласио, издањем његових играча и резултатом.

- Играли смо против веома јаког тима, знали смо за снагу Србије и утакмица је била за нас веома тешка. У првом полувремену је било доста тога доброг у нашој игри, организовано и са покушајем контранапада, па смо у том делу игре добро изгледали, дефанзивно. Међутим, у у другом делу, Србија је показала моћ у нападима за добар резултат а ми смо управо пре утакмице вежбали и знали за те ситуације. Задовољан сам посебно резултатом и нама је још преостало да радимо- рекао је Казакевич.