МАРКО Марин ће можда постати седма Звездина звезда! Како "Новости" сазнају, нови капитен црвено-белих требало би ускоро да добије велико признање, пошто је својим сјајним играма увео клуб другу сезону узастопно у Лигу шампиона. Одлуку би требало да донесе Управни одбор Звезде, а затим да је озваничи и Скупштина клуба.

Подсетимо, пре Марина су ово ласкаво признање клуба и навијача из Љутице Богдана добили покојни Рајко Митић и Драгослав Шекуларац, затим Владимир Петровић Пижон, Драган Џајић, Драган Стојковић Пикси и цела генерација која се 1991. године окитила титулом првака Европе и света.

Марин је два пута у две последње сезоне дао лични печат играма и резултатима Звезде и прилично кумовао уласку у две узастопне групне фазе најквалитетнијег европског фудбалског такмичења. Навијачи Звезде, чак и поједини челници клуба, склони су да у последње време причају како црвено-бели имају увек десеторицу добрих играча на терену и - Марка Марина!

Званични предлог да Марко Марин постане седма Звездина звезда можда ће се појавити ових дана, а звездаше не би требало да изненади ако Марин уђе у "звездино сазвежђе" и пре првог кола Лиге шампиона, 18. септембра, и меча са Бајерном у Минхену.