ФИЛИП Младеновић, леви бек Лехије из Гдањска и српски репрезентативац, поново је топ приоритет Црвене звезде.


Некадашњи играч је већ дуже на списку појачања, али за њега мора да се плати обештећење (помиње се 600.000 евра), јер је под уговором са пољским клубом.

Уколико Звезда прође у Лигу шампиона, онда је извесно да ни новац неће бити проблем, па се може очекивати да се Младеновић до краја прелазног рока врати на "Маракану".

Исход меча са Јанг бојсом умногоме ће условити активност Звезде у последња три дана прелазног рока.

Прочитајте још ТАКО БЛИЗУ, АЛИ И ДАЛЕКО: Фудбалери Звезде свесни да, и поред сјајних 2:2 из Берна, имају изузетно тежак посао

Требало би очекивати да ће спортски сектор црвено-белих, у зависности од жреба група - да ли у ЛШ или Лиги Европе, купити оно што им недостаје, а то је још један крилни играч класе Матеа Гарсије, али и дефанзивнији задњи везни, квалитета Хозеа Кањаса, јер Бранко Јовичић не може да игра до јануара.

Крилни играчи Слована, наш Александар Чаврић, као и Мароканац Моха су у фокусу. Обојица би могла да наступају у Лиги шампиона, али Слован игра у плеј-офу против ПАОК-а за пласман у Лигу Европе и питање је да ли би их продао ако уђу у групну фазу. Задњи везни? Енигма. Нјегош Петровић је будућност клуба, али за резултат у елитном фудбалу потребан је искуснији играч.

Прочитајте још ШВАЈЦАРСКИ "БЛИК" НАСТАВЛјА СА ПРОВОКАЦИЈАМА: Срби, зашто славите реми? Па неће децибели дати голове на "Маракани"