РАНЂЕЛОВИЋ. Лазар Ранђеловић. Тим речима се огласио Олимпијакос на свом твитер-налогу након два поготка младог српског крилног нападача против Краснодара у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу шампиона (4:0). Ако се узме у обзир да је Јан Флеминг базирао лик Џејмса Бонда по угледу на српског обавештајца Душка Попова, поређење са агентом 007 поприма нову димензију.

Момак који је довођен у везу са оба вечита ривала, одлучио је прошлог лета да ће следећи корак у његовој каријери бити Грчка, и ако се по јутру дан познаје није погрешио. Учинка није било на прве три утакмице, све до дуела трећег кола квалификација са Башакшехиром када је забележио асистенцију, али је прави бум доживео синоћ против Краснодара, за који наступа Урош Спајић.

Ранђеловићу је било довољно 14 минута да потпуно залуди цео "Караискакис" са два поготка, а други гол је заиста право ремек-дело будући да је са 20 метара погодио уз саму стативу и онемогућио голмана Краснодара да било шта учини.

- Веома сам задовољан резултатом и надам се да ћемо поновити то исто у Русији. Поносан сам на свој тим и желим да урадимо исто у гостима - рекао је бивши фубалер Радничког из Ниша за сајт Олимпијакоса.