УЕФА је одбила жалбу Партизана да му се ублажи раније изречена казна од два меча без публике у Хумској 1 због свега што се догађало на утакмици са Малатијом у Београду. Капије стадиона у Хумској сутра од 21.00, ипак, неће бити закључане баш за све. Осим чланова екипа, руководстава и новинара, утакмицу ће уживо моћи да прате девојчице и дечаци до 14 година из школа фудбала у пратњи тренера.


Према тренутној ситуацији, екипа Саве Милошевића ће играти без навијача и на првом мечу групне фазе Лиге Европе, уколико се пласира у ово такмичење. У Партизану истичу да не одустају од жалбеног поступка у којем ће инсистирати да се казна бар преполови, што би значило да би се само меч са Молдеом играо без навијача.

Прочитајте још МОЛДЕ НЕ ВОЛИ ДА СЕ БРАНИ: Партизанов ривал на "скенеру" Душана Ђорђевића, тренера Чукаричког

Подсетимо, Партизан је кажњен са два меча суспензије у новчаном глобом од 24.250 евра због бацања тврдих предмета у терен, бакљаде, истицања расистичких симбола на источној трибини и погрдног скандирања гостујућем играчу Мичелу Доналду.

ПРИЈАВЕ ЗА ДОЛАЗАК НА УТАКМИЦУ
Школе фудбала чији чланови узраста до 14.година, искључиво уз присуство тренера, желе организовано да дођу на утакмицу морају се пријавити на број телефона 011/2197437.