СРПСКИ новинари који су отпутовали за Данску да извештавају са утакмице Црвене звезде и Копенхагена нису ни у сну сањали да ће на Аеродрому "Никола Тесла" срести, главом и брадом, Сергеја Милинковића-Савића. Репрезентативац Србије и Ас Лација је повређен и слободан дан је искористио за боравак у Новом Саду.

Питање свих питања за Сергеја, који је у журби ипак застао на минут, указујући поштовање новинарима, било је у вези са прелазним роком. Да ли остаје у Лацију или одлази у Интер?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗАСТОЈ У ПРЕГОВОРИМА: Јунајтед чека Сергеја, Лацио спремио нови уговор

- Остајем у Лацију - било је све што је на ту тему рекао српски репрезентативац.

Очекује да се брзо опорави од повреде и врати на терен за почетак Серије А, као и да Црвена звезда и Партизан прођу своје ривале.

- Надам се да ће Звезда успети да прође Копенхаген, а Партизан да сачува предност из Београда у Турској. Навијам да прођу.

Посебно је задовољан резултатима Војводине на старту сезоне, јер је његов бивши клуб лидер Линглонг Суперлиге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТРАНСФЕР НА ЧЕКАЊУ: Милинковић-Савић договорио личне услове са Јунајтедом

- Пријатно су ме изненадили, играју атрактиван и ефикасан фудбал. Само нека тако наставе - закључио је Сергеј и отишао пут Рима.

ИНТЕР НЕ ОДУСТАЈЕ

СЕРГЕЈ каже да остаје у Лацију, а "Газета дело спорт" да Интер не одустаје од његовог ангажмана. Само се прво чека продаја Икардија у Јувентус за 60 милиона евра.

Наводно, тај новац би Интер усмерио одмах у Рим за Сергеја, али морао би да дода још 20 милиона евра. Ипак, реалнија је процена "Месађера" - да остане до зиме у Лацију, а онда оде у Манчестер јунајтед, ако Енглези продају Погбу.