Тренер фудбалера Радничког Симо Крунић рекао је данас да његова екипа у предстојећем мечу против Вождовца мора да одигра много боље него против Јавора ако жели да упише победу.

"Ниједна утакмица у овој лиги није лака, а ми смо у то најбоље могли да се уверимо у прошлом колу против Јавора код куће. Сада нам долази Вождовац који је неугодан тим. Читао сам да имају кадровских проблема, да су се захвалили на сарадњи неким играчима и да ће доћи у измењеном саставу у односу на претходне две утакмице. Али, нас те ствари не треба да интересују", рекао је Крунић.

Фудбалери Радничког сутра дочекују Вожовац у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије.

"Треба да будемо бољи него што смо били у дуелу с Јавором. Тај меч је показао да све екипе у нашој лиги играју добар фудбал и да нико не сме да се потцени. С великом муком смо успели да их победимо и са тим размишљањем дочекујемо овај сусрет са Вождовцем. Морамо много више да дамо у свим елементима игре да бисмо дошли до жељеног резултата, а то је победа", рекао је Крунић.

Он је истакао да није био задовољан игром своје екипе против Јавора и да је претходну седмицу искористио да промени приступ код играча.

"Од првог минута морамо бити фокусирани и то је основни предуслов да будемо бољи него до сада. Потребно је више трчања, јер неки играчи током утакмица упадају у кризу. Даћемо све од себе да се нашој публици сада представимо у пуно бољем светлу и да уз њихову подршку дођемо до циља. Још један тријумф би нас довео у веома добру позицију после четири одиграна кола и морамо учинити све што је потребно да до њега и дођемо", рекао је Крунић.

Тренер Радничког је навео да за сутрашњи меч не може да рачуна на Чумића и Ному који су повређени

"У односу на утакмицу с Јавором почеће Филип Кнежевић уместо Чумића, а постоји велика вероватноћа да ће се у прву поставу после лакше повреде вратити капитен Саша Стојановић. Хаскић ће бити на клупи, пошто још није спреман за свих 90 минута. У сваком случају која год постава да изађе, циљ је јасан", рекао је он.

"Треба да будемо агресивни, да стварамо више шанси, да јаче притискамо противничку задњу линију и ако то одрадимо како треба, три бода не би смела да изостану", завршио је Крунић.

Утакмица се игра сутра од 20.00 на Чаиру.