* ЖАРКО ЂУРОВИЋ бивши тренер Гуангџоуа РФ (Кина)
ПЕКИНГ ГУАН - ХЕБЕИ    1
- Пекинг Гуан није савладао противничке голмане од пре два кола, када се разболео нападач Џонатан Виера. Чак је успео да веже поразе и склизне са врха табеле. Без обзхира на изостанак Шпанца, Пекинг Гуан мора да савлада Хебеи.

* МИЛАН МИТИЋ бивши фудбалер Газ Метана (Румунија)
ДИНАМО - АКАДЕМИКА    1
- Тренера Динама је задесио инфаркт на мечу прошлог кола, па ће екипу против Академике да води његов помоћник. Динамо има добар тим, али је, не знам из којих разлога, стартовао са три пораза. Очекујем да се његови играчи тргну и савладају новајлију у лиги.

* ГОРАН ШУКАЛО скаут Минхена 1860, прогнозира Немачку 2
БОХУМ - БИЛЕФЕЛД    1
- Бохум је отворио сезону поразом у Регенсбургу. Овог лета реновирао је тим и сада је по мом мишљењу много бољи. Очекујем да пред својим навијачима савлада Билефелд.

* БРАНИСЛАВ ЈОВАНОВИЋ (Рад, Србија)
ИНЂИЈА - НАПРЕДАК    2
- Напредак је без бодова у досадашњем делу првенства. Поражен је од Чукаричког, иако је на „брду“ имао контролу већег дела утакмице. Кикснули су и пред својим навијачима са Војводином, па сада против новајлије у лиги очекујем тоталну офанзиву.

* ЂОРЂЕ ДЕСПОТИВИЋ нападач Оренбурга (Русија)
ЗЕНИТ - КРАСНОДАР    ГГ
- У досадашњем делу првенства Зенит и Краснодар су показали највише. Верујем да се неће штедети ни у међусобном окршају.

Опширније у штампаном издању Типа или на www.тип.рс