Фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је да ће у новој сезони свака утакмица бити важна и да његова екипа мора бити на нивоу већ од почетка.

- Следи оно најважније, а то је да почиње нова сезона у којој је свака утакмица важна. Инђија је ушла у лигу жељна доказивања и са таквим екипама је увек тешко, али морамо бити на нашем нивоу - рекао је Здјелар за сајт клуба.

Партизан ће сезону почети у недељу, утакмицом против Инђије у гостима у првом колу Супер лиге Србије. Црно-бели ће бити у знатно измењеном саставу у односу на прошлу сезону.

- Посебно радује што има много деце из наше школе. Што се тиче оних који су тек дошли, не бих никога посебно издвајао осим што су се брзо привикли на тим и да добро функционишемо - казао је Здјелар и навео да се лично добро осећа.

- Истина, осећам се стварно добро и мислим да сам добро одрадио припреме, али сада следи оно због чега смо на припреме и ишли више од месец дана. Не волим себе да оцењујем.

После дуела са Инђијом, Партизан ће играти против велшког клуба Конахс ки у квалификацијама за Лигу Европа.

- Сигурно тешко гостовање јер је то стил игре коју ми не играмо, али опет, ни они наш. Морамо што боље да се припремимо за противника - рекао је Здјелар.

Утакмица Инђија - Партизан играће се у недељу од 18.00, док је први дуел другог кола квалификација за Лигу Европа у четвртак.