Бразилски нападач из Пари Сен Жермена Нејмар да Силва покренуће разговоре са Јувентусом око могућег трансфера, преноси италијански “Раи Спорт”.

Како се наводи, Нејмаров отац стиже у четвртак у Торино на састанак са спортским директором "старе даме" Фабиом Паратићијем да види постоји ли шанса да се прича озбиљно актуелизује.

За сада су у плану само разговори и опције када би могао Јувентус да доведе Нејмара, уколико је реалан тај трансфер, вероватно на зиму или наредног лета.

Набољи бразилски фудбалер је отворен за прелазак у Торино, посебно јер инсистира на одласку из Пари Сен Жермена, али клуб тражи огромно обештећење од чак 300 милиона евра.

Италијански великан у овом моменту нема тај новац за трансфер, јер се овог лета већ истрошио на Матијса де Лихта (75 милиона), Кристијана Ромера (26) и Мериха Демирела (18), али је и довео тандем из ПСЖ-а бесплатно - Ђанлуиђија Буфона и Адријена Рабиоа.

Нејмар се доводио у везу и са повратком у Шпанију, Реал Мадрид или Барселону, одакле је пре две године за рекордних 222 милиона прешао у Париз.