Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић био је задовољан издањем своје екипе у мечу првог кола квалификација за Лигу Европе против јерменског Банантса.

- Вечерас смо завршили први део, прво полувреме овог двомеча. Немам ниједан пролим различитог размишљања од јуче. Мислим да смо за почетак сезоне одиграли добру утакмицу. Момци су у већини утакмице урадили много тога што смо планирали - рекао је Веселиновић на конференцији за медије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЧУКАРИЧКИ УБЕДЉИВ: Млади "брђани" већ жестоко гризу

Чукарички је победио Банантс 3:0, а Веселиновић је истакао и да је резултат утакмице добар.

- Резултат је добар, али бих волео да не звучим бахато, али мислим да смо заслужили још неки погодак. Посебно у првом полувремену. Без обзира на резултат показало се да смо играли против добре и организоване екипе. Мислим да резултат и ефекат оног што смо радили на терену је био тај што смо у потпуности анулирали њихове квалитете.

Шеф струке Чукаричког рекао је да је његов тим боље изгледао у првом делу меча.

- Прво полувреме је било у високом ритму, имали смо и један пад у концентрацији. То смо брзом реакцијом анулирали. При сваком резултату треба да играмо као да је 0:0. То ће бити пут док сам ја тренер екипе. Резултат долази као плод игре. Многи ми је драго што су играци са клупе подигли ниво квалитета игре - рекао је Веселиновић и додао:

- Честитам свима, позитивна и добра реакција публике. Драго ми је ако су људи са стадиона отишли задовољани.

Реванш између Чукаричког и Банантса игра се 16. јула у Јеревану.