ПОРТУГАЛАЦ Томане потписао је уговор са Црвеном звездом која је за њега платила обештећење 800.000 евра али ће се овај случај наћи на суду у Португалији, пише "Абола".

Тондела је, бар према писању листа, покушала да превари Гимараеш (35 одсто власник уговора) и Ароуку (15 одсто власништва) јер је пријавила да је трансфер само 250.000 евра.

Гимараеш и Ароука су тужили Тонделу, а с обзиром да су у данашње време трансфери транспарентни видећемо какав ће расплет бити на суду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Предраг Јокановић: Томане подсећа на Агуера

Председник Управног одбора Аруке Жоел Пињо имао је шта да каже о трансферу Томанеа после јучерашњег пријатељског меча са Виторијом Гимараеш.

- Ја не могу да разумем да је Тондела одбила предлог Виторије Гимареаш да за 500.000 евра прода 50 посто права на Томанеа. А затим је прихватила 250.000 евра за комплетан посао - поручио је први човек Аруке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПОРЕДЕ ГА СА ВИЈЕИРОМ: Томане има велике амбиције на "Маракани"

Подсетимо, из Тонделе су више пута истицали да је Томане желео само у Звезду. За сада, нема никаквих назнака да би београдски црвено-бели могли да на било какав начин одговарају због овог спора португалских клубова.