СА велика три гола предности Црвена звезда данас (17.30) стиже у Лучане на реванш полуфинала Купа Србије. На путу до дупле круне, овај меч би требало да буде један од два степеника који је "на папиру" већ прескочен, али Владан Милојевић не дозвољава својим играчима да им мисли лутају у том правцу. Тренер црвено-белих се не осврће много на београдских 4:1.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Делегиране судије за полуфинале Купа


- Тражим од играча да схвате како смо одиграли прво полувреме и да се не обазиремо на тај резултат. Више пута се у фудбалу показало, поготово у последње време, да та предност и није баш тако велика како делује, и да у случају лошијег приступа можете да имате великих проблема. Тражићу да одиграмо као да је било 0:0 у Београду. Играчи знају да нам је сада ово најбитнија утакмица. Желимо да идемо до краја у Купу, то нам је други циљ, ово је препрека коју треба успешно да прескочимо. Не сме да буде опуштања, свакодневно разговарамо о томе, црта се подвлачи када се заврши сезона - истакао је Милојевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СКУПШТИНА ФСС ПОТВРДИЛА: Звезди титула из 1946!


Додао је и да ће убрзо моћи да рачуна на све играче, што је лепа вест, пошто се страховало да је за Боаћија сезона завршена.


- Очекујем да ћу на њега моћи да рачунам за неколко дана- закључио је Милојевић.


ПОЛУФИНАЛЕ

ДАНАС

Младост Л. - Ц. звезда 17.30

* Први меч 1:4

Раднички Н. - Партизан 20.00

* Први меч 0:1

* У случају идентичног резултата, одмах се изводе једанаестерци.

ФИНАЛЕ 23. маја у Нишу