Тренер Партизана Саво Милошевић честитао је Црвеној звезди на данашњој победи, за коју је рекао да је заслужена, и казао да није незадовољан оним шта су његови фудбалери приказали на "вечитом" дербију.

- Честитке Звезди на заслуженој победи. Звезда је показала више стрпљења и то је пресудило. Имала је психолошку предност због стања на табели и целокупне ситуације. Непријатан је пораз, али нисам незадовољан оним што смо показали. Има одређеног помака. Сувише је мало времена да бисмо могли много тога да урадимо у свим сегментима игре - рекао је Милошевић после утакмице на стадиону Звезде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЦРВЕНО-БЕЛИ НА КОРАК ДО ТИТУЛЕ: Звезда савладала Партизан у дербију

Партизан је изгубио од "вечитог" ривала са 2:1 и четири кола пре краја Супер лиге пао на пето место у српском првенству.

- У добром делу утакмице смо у доброј мери парирали Звезди у свим сегментима. Помислили смо у једном моменту да можемо више и пренаглили смо - казао је Милошевић.

Рекао је да су грешке саставни део фудбала.

- Грешке су саставни део фудбала. Психолошки притисак који имамо, не само у овој утакмици... Ова екипа је била склона падовима и у прошлости. Покушавамо да то санирамо колико је могуће. Толико смо да смо помислили да у другом полувремену можемо да нападнемо мало више - рекао је тренер Партизана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Црвена звезда-Партизан 2:1

Партизан четири кола пре краја заузима пето место на табели.

- Наша мини-лига почиње од Лучана. Дерби је могао да нам донесе бонус пред крај првенства и у последње четири утакмице морамо да изборимо европску визу. Ситуација је увек добра када зависите искључиво од себе - навео је тренер црно-белих.

Милошевић је истакао да се лепо осећа поред аут линије од кад је преузео место тренера Партизана и да је такав осећај имао и данас.