Тренер фудбалера Чукаричког Симо Крунић поручио је данас тренеру Радничког Ненаду Лалатовићу да његов помоћник не сме да га напада, већ да мора да га поштује чак и ако није у праву.

Крунић је на почетку обраћања новинарима у Нишу честитао играчима оба тима на врхунској борби до последњег минута, али је потом говорио о самом финишу меча (2:2) када су помоћни тренер Радничког Видак Братић и он искључени због вербалног сукоба након што је судија Петар Пипер досудио индирект за екипу с Бановог брда.

"Нећу да причам о мом пријатељу Лали (тренеру Радничког Ненаду Лалатовићу). Шарић и Братић су моји другови... Не сме, Лало, да се твој други помоћник залеће на мене. Из поштовања, иако нисам у праву. Ја сам се борио за Чукарички. Немојте мислити да се неког бојим. Ја не дам на свој клуб, не дам на себе и никад нећу дати", рекао је Крунић.

"Ја сам мали тренер, рекао сам да су Милоје (Владан Милојевић) и Лала бољи од мене, али сам им замерио што су скочили на мене... Били су у том Чукаричком. Знају шта је тај клуб, из поштовања, не према мени, већ према том клубу, не треба да нападну њиховог главног тренера", додао је Крунић.

Тренер Чукаричког је наставио у истом стилу.

"Ја сам нико и ништа, мали човек, мали тренер, али сам частан и поштен човек, човек који гине за свој клуб и тако ће бити увек. То знају и Ивица и Новица Тончев, то зна Звездан Терзић... Помињем своје другове који су у фудбалу. Ја сам богат човек, верује да сам богат зато што имам праве пријатеље. Ивица је мој друг. Ивице, погинули смо данас", рекао је Крунић.

Он је, на крају, честитао својим играчима на свему што су пружили ове сезоне.

"Имам само још једно да им поручујем - морамо издржати до краја. Ја први испред вас, ви за мном", рекао је Крунић.

Екипу Радничког је на данашњем мечу са клупе предводио помоћни тренер Драган Шарац пошто је Ненад Лалатовић био одсутан због болести.

Шарац је на почетку свог обраћања новинарима прво замерио Крунићу на, како је рекао, "монологу о неким стварима о којима не треба да се прича".

На то је Крунић одговорио: "Ја причам оно што ја хоћу. Ја теби не говорим шта ћеш ти да причаш".

Шарац је потом наставио своје излагање.

"Друга ствар, мислим да није било напада од Видака, него је прво Симо напао мене, нашу клупу", рекао је Шарац и након те реченице га је тренер Чукаричког поново прекинуо.

"Треба да ме испоштујеш. Старији сам од тебе и волим те као друга. Ако нисам у праву, треба да ме испоштујеш", рекао је Крунић.

Помоћни тренер Радничког није реаговао на то, већ је желео да говори о самој игри, али га је Крунић поново прекинуо.

"Ти си мој брат, човече. Али, ја се борим", рекао је Крунић.

Шарац је, ипак, наставио да говори о утакмици.

"Успели смо добром игром да преокренемо резултат, после 2:1 је све било много теже, а све даље не бих ни коментарисао", завршио је Шарац.

Крунић се, на крају конференције, извинио свима.

"Под тензијом сам био. Извините сви", рекао је Крунић.