У новом броју листа за кладионичаре “Тип” можете прочитати предлоге за предстојеће мечеве. Своје прогнозе дали су Марко Дмитровић, Ненад Џодић, Дарко Брашанац...


* МАРКО ДМИТРОВИЋ голман Еибара (Шпанија)


Р. ВАЉЕКАНО – УЕСКА 1

- Ова утакмица је последњи воз за обе екипе у борби за опстанак.Рајо игра код куће, мислим да ће да га ухвати.


* НЕНАД ЏОДИЋ менаџер Монпељеа (Француска)


ГЕНГАН – МАРСЕЈ 1

- Генган се очајнички бори за опстанак, узео је по бод против Монака и Стразбура у претходна два кола, па би сада могао да освоји цео плен, јер је Марсеј у гостима много слабији него на свом стадиону.


* ДАРКО БРАШАНАЦ фудбалер Алавеса (Шпанија)


СЕЛТА - ЂИРОНА 1

- Селта још није обезбедила опстанак.У тим јој се враћа главни организатор игре, Аспас, који је кључни играч овог тима, па та чињеница нагони на оптимизам домаће навијаче.Селти „на ногу иде“ и то што је Ђирона тотално ван форме.


* ГОРАН ШУКАЛО скаут Минхена 1860 о мечевима Немачке 1


ВОЛФСБУРГ - АЈНТРАХТ 3+

- Волфсбург јури Лигу Европе, а Ајнтрахт Лигху шампиона. Биће то занимљив меч у коме голови не би требало да изостану.


* МИЛАН МИТИЋ бивши фудбалер Газ Метана (Румунија)


ШЕПШИ - КЛУЖ 2

- Шепши и Клуж су у одличним спортским односима. Последња два првенствена меча Клуж је добио. Сада су му бодови неопходни у борби за титулу.


* БОЈАН ЗАЈИЋ помоћни тренер Санднеса (Норвешка)


РОЗЕНБОРГ – СТРОМСГОДСЕТ ГГ

- Розенборг није много променио тим у односу на претходну сезону, али је ову много лоше почео. Очајно игра, а његов тренер прави чудне потезе. Прво је одмах „у ватру“ гурнуо двојицу новајлија из Хаугесунда, да би их у прошлом колу оставио ван стартне поставе.


* МАРКО БЛАЖИЋ (Ламија, Грчка)


ОФИ - АСТЕРАС 1

- Једина утакмица вредна пажње у овом колу је дуел на Криту. ОФИ је везао два победе, а неопходан му је нови тријумф у директном дуелу који одлучује о опстанку. Астерас је у серији ремија који би му у овом мечу био више него довољан. На Криту није лако да се игра због лошег терена и навијача и мислим да је домаћин у малој предности.


* ЖАРКО ЂУРОВИЋ бивши тренер Гунгжоуа РФ(Кина)


ТИЈАНЈИН ТЕДА - ТИЈАНЈИН Ђ. X2,ГГ

- У дербију у Тијањину биће занимљиво. Теда је фаворит и игра много боље, али град је спонзор гостујућој екипи. То значи да би Теда морала да спусти гас у овом дуелу и буде „нежна“ према комшијама.


Опширније у штампаном издању листа "Тип" или на сајту www.tip.rs