ДЕРБИ је решио два пута погодивши у циљ, као и аистенцијом за тријумф и пласман Војводине у плеј-оф. Бојан Матић, центарфор Новосађана, који је учинком у победи над Партизаном 3:2, понео епитет најбољег играча 30. кола, сматра да тим са "Карађорђа" ипак још није све рекао.


- Пресрећан сам везаним победама у последња три кола. Такође, презадовољан сам што сам понео епитет играча кола, што је, све заједно, подстрек и додатни мотив да можемо још више и боље. Јер, сматрам да Војводина не би смела да се задовољава останком међу осам, већ да јури Европу. Догодине свакако, а у предстојећем плеј-офу, да покушамо то - каже Матић.


Најистуренији нападач Војводине наглашава да је екипа прорадила када је то било најпотребније и потврдила да има квалитет и карактер.


- Много тешко је било победити црно-беле. Дали смо максимум. Зато, сада не би требало да застанемо. Реално, тешко је стићи до четврте позиције и изласка на евросцену, али на нама је да не одустанемо, већ да покушамо да у преосталих седам утакмица донесемо нашим навијачима радост.


Новосађани имају веома тежак распоред у којем само три утакмице играју на "Карађорђу" и то са комшијским Пролетером, Црвеном звездом и Партизаном.

НАПАДНУТ СЕКРЕТАР ВЛАШКАЛИЋ

АЛЕКСАНДРА Влашкалића, секретара Војводине, данас пре подне је код стадиона "Карађорђе", где су смештене службене просторије клуба, физички напао непознати мушкарац, задао му неколико удараца и затим побегао.

Случај, у којем се наводи да је нападач имао капуљачу, пријављен је полицији која тражи нападача. Челници клуба нису хтели да, за "Новости", прокоментаришу догађај. Такође, сам Влашкалић, није одговарао на телефонске позиве нити на поруке.