АЛЕКСАНДАР Митровић неће остати у Фуламу, истичу енглески медији, уверени да ће српски голгетер променити средину, али засада нису открили да ли ће остати у Енглеској или ће отићи у Кину.


Наиме, најбољи стрелац "орлова" од зимус се налази на мети Гвангџуа, који је спреман да плати Фуламу 30 милиона евра за обештећење и да играчу да плату од 18 милиона евра по сезони! Кинези баснословним сумама маме играче, али исто тако фудбалери знају да добијају новац, али угрожавају каријеру.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Александар Митровић: Голови су плод напорног рада


Српска "хаубица" је показала да му Енглеска лежи, а на основу гласина, о Митровићу размишљају и Вест Хем, Тотенхем, Лестер, Евертон и Саутемптон. Све екипе гаје стил игре који одговара Митровићу и само је питање ко ће од њих да се одлучи на последњи корак.


Тотенхем тражи алтернативу преоптерећеном Харију Кејну, јер ветеран Љоренте више не може да игра на врхунском нивоу у континуитету. "Чекићари" из Лондона траже замену за Марка Арнаутовића и Ендија Керола, а "карамеле" из Ливерпула мораће да нађу замену за Турчина Тосуна, који не може да се навикне на Лигу.


Митар ће на крају изабрати, Фулам ће сигурно вратити уложени новац, јер је нашег аса купио за 20,5 милиона евра.