МЛАДИ чувар мреже Бенфике Миле Свилар још није донео коначну одлуку о томе за коју репрезентацију ће бранити у сениорској конкуренцији, али како сада ствари стоје, врата белгијске селекције су му затворена. За његову будућност баш и није кристално јасно, али када је у питању његово учешће у младој репрезентацији Белгије на Европском првенству за младе у јуну ове године, више нема ни најмање дилеме после изјаве тренера голмана младих "ђавола" за један белгијски портал.


- Питао сам га на почетку квалификација да ли је спреман да брани за нас. Тада је рекао да не зна још да ли жели да игра за Белгију или Србију и ја сам му тада рекао да су квалификације за њега завршене. У сваком случају, нећемо га звати за ЕВРО и видећемо шта ће бити у наредном циклусу. Прихватио је нашу одлуку - рекао је тренер голмана белгијске репрезентације Филип де Вилде.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИПАК НЕЋЕ ИГРАТИ ЗА СРБИЈУ: Млади хрватски репрезентативац се брзо покајао и извинио


Португалски лист "Рекорд" пише да је Зоран Филиповић недавно имао мисију убеђивања Свилара да понесе репрезентативни дрес Србије.


Млади голман је недавно из ложе стадиона "Луш" посматрао квалификациони меч Португалија - Србија. После најновијих најава из Белгије за очекивати је да Свилар ускоро каже "да" Србији.