Фудбалер Челсија Еден Азар нашалио се да је са 18 година био бољи играч него његов саиграч Калум Хадсон-Одои, али и да је Енглез сјајан фудбалер.


Обојица су дебитовала са 17 година, а Белгијанац је врло брзо постао један од најбољих светских нападача. Хадсон-Одои се већ сада налази на мети Бајерна, због његове неизвесне будућности на “Стамфорд Бриџу”.


Азар је истакао да би радо помогао свом саиграчу уколико би му требао савет.


- Мислим да сам био бољи од њега – нашалио се Челсијев нападач и додао – Не морам да причам, ако хоће нешто да ме пита наравно да ћу му рећи, нема проблема, али он је већ велики играч и нисам изненађен због тога.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПЛ: Сити се вратио на прво место, Челси и Тотенхем оправдали улоге фаворита


Хадсон-Одои је почео утакмицу против Брајтона (3:0) у Премијер лиги у среду.


- Имао је одличне вештине још од првог дана када је тренирао са нама, можете видети начин на који узима лопту и са колико самопоуздања игра. Још увек је млад и има простора да напредује, наравно, али већ сада је јако добар. Мислим да је био срећан што је играо, донео је свежину у тим.


Очи јавности усмерене су ка младом нападачу, а Азар је истакао да је јако битно да остане на земљи.


- Рекао сам му да мора да остане скроман, да ради на тренингу и постиже голове, а онда да буде срећан на терену. Сигуран сам да може да иде јако далеко – завршио је Азар.