Нападач Партизана Дејан Георгијевић рекао је да је уверен у нову победу против Напретка у Крушевцу, али да је основни услов за то да екипа заборави недавни тријумф у Купу (4:0).


- Први резултат и победу треба да избацимо из главе, игра се нових 90 минута и креће се од нуле. Није лако гостовање, али не мислим да ће бити теже због претходне утакмице. Ако уђемо како треба, верујем у победу - рекао је Георгијевић за клупски сајт.

Новајлија у редовима црно-белих говорио је и о свом првом голу, који постигао на пријатељској утакмици Партизана, састављеној од екипе првотимаца, омладинаца и кадета који су привремено прикључени првом тиму за тај меч.

- За нас шпицеве је најбитније да постижемо голове, јер нам то не само доноси самопоуздање, већ се то од нас и очекује - рекао је он и додао:

Прочитајте још У Хумској од петка о новом тренеру

- Лепо је дати гол, али ипак оно још слађе очекујем у првенству, верујем у себе и очекујем голове. За сада сам одиграо две утакмице, али је још много важних испред нас и свакако да видим своју шансу за већу минутажу, али наравно не на уштрб тима.

Нападач црно-белих је рекао и да саиграче Рикарда и Немању Николића не гледа као конкуренцију.

Прочитајте још ПОТРАГА ЗА СВЕТЛОМ У ПАУЗИ: Партизан први пут после 2007. везао три пораза у првенству

- Има играча који су овде дуже од мене, попут Рикарда и Николића, али на то не гледам као на класичну конкуренцију, већ на тимски дух и мотивацију да свако буде бољи. Радимо заједно, подржавамо се, а свима нам је циљ да играмо што боље. Биће прилика да играмо и у тандему - закључио је Георгијевић.