ПРОТИВ Украјине "ћорцима", Србија мора да плати цех. Свака прича, свака изјава и сваки натпис у португалским медијима од момента када је мршавим ремијем са почетним резултатом завршена утакмица против Украјине почиње и завршава се готово нереалним оптимизмом.


Чињеница која се свуда провлачи и потенцира је да Португалци у четири претходна меча против Србије нису поражени, али се исто тако жмури пред чињеницом да су "орлови" у свакој од тих утакмица тресли мрежу ривала. Један од бољих у Сантошовом тиму на утакмици са Украјином Жозе Мутињо нема дилему око тога да ли би њему и саиграчима могао да се понови кикс попут оног против Украјине у петак.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: САНТОШ НЕЗАДОВОЉАН: Да играмо тимски, а не да се ослањамо на Роналда


- Нажалост, нисмо победили, али распоред је згуснут и већ морамо да се окренемо наредној утакмици. Кључно је да морамо да постижемо голове. Реализација је најважнија ствар на којој морамо да радимо на тренинзима. Сигуран сам да ће вечерас против Србије бити боље и да ћемо донети радост нашим навијачима - оптимиста је Мутињо.


Кладионице, такође, виде домаћина као изразитог фаворита пред почетак велике борбе на "Лужу". Просечна квота на победу Португалаца износи 1.60, док тријумф Крстајићевог тима доноси и до шест пута више од уложеног. Ипак, ваљало би се присетити да је у петак тријумф Португалаца против Шевченкових изабраника вреднован 1.45, па се нико од тога није овајдио.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СРБИЈА МОРА ДА ПАДНЕ: Португалци незадовољни ремијем са Украјином на старту квалификација за ЕП


КРИСТИЈАНО НЕЋЕ РЕАЛОВ ДРЕС
НИЈЕ се Кристијано Роналдо оглашавао у медијима после мршавог ремија са Украјином (0:0) и пред вечерашњи дуел са Србијом, али су португалски медији, ипак, уочили један интересантан детаљ везан за једног од најбољих фудбалера данашњице.
После тренинга један од навијача репрезентације је пришао Роналду са Реаловим дресом и затражио потпис на шта је Кристијано уз осмех одговорио:
- Немаш Јувентусов дрес?