Селектор фудбалске репрезентације Немачке Јоаким Лев рекао је да је задовољан издањем своје екипе у пријатељској утакмици против Србије (1:1) и потврдио да ће Лерој Сане бити спреман и за следећи меч, упркос оштром старту над њим.


- Овај тим је први пут играо заједно, неке ствари нису добро функционисале, али смо у другом полувремену послали добар знак да можемо повећати притисак и темпо игре. Имали смо доста прилика које нисмо успели да реализујемо, али и то је део учења. Све у свему, веома сам задовољан менталитетом који смо показали, као и притиском који смо створили - рекао је Лев.


Прочитајте још Максимовић: Зрели смо; Гаћиновић: Спремни за Португалију


Утакмицу у Волфсбургу обележио је и старт фудбалера Црвене звезде Милана Павкова над Санеом, после чега је добио директан црвени картон. Немачки стручњак оценио је да је то био злобан прекршај, али и потврдио да ће фудбалер Манчестер ситија бити спреман за наредну утакмицу, коју ће Немци играти у недељу против селекције Холандије.


- То је био злобан прекршај, Сане је имао среће и извукао се без тешке повреде, али такви прекршаји могу довести до прелома костију - нагласио је Лев.


Прочитајте још Крстајић: Лука ми је обећао да ће затрести мрежу, могли смо да постигнемо још неки гол