Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић изјавио је да је фудбалер Ајнтрахта Лука Јовић класичаннападач и да је сличан Луису Суарезу, те да може да га замисли да игра у Барселони.

Јовић је ове сезоне скренуо је пажњу неколико великих европских клубова, а као најзанитересованија за српског репрезентативца наводи се Барселона.

О његовој игри говорио је селектор Крстајић, који сматра да Јовић ускоро може да заигра на "Камп Ноу".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Кокеза: Роналдо је најбољи фудбалер на свету, али можемо да направимо успех у Португалији

"Оно што могу да кажем је да, наравно. Желим му највећи и најбољи могући успех. Јасно је да он има огроман потенцијал, може да постигне велике ствари. Могао би да га упоредим са Луисом Суарезом. Он је класичан нападач, има одличан рад са лоптом и одлично разуме игру", рекао је Крстајић, а преноси Т-Онлине.

Крстајић је додао и да Јовић може да искористи и најмању грешку противника.

"Јовић је храбар и опасан у сваком тренутку, јер увек вреба своју шснсу. Може да искористи и најмању грешку противника. Некада изгледа безвољно, али он тако вара своје чуваре и то га чини још опаснијим".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЈЕДНОГЛАСНО ЗА НОВИ МАНДАТ: Кокеза остаје председник ФСС до 2023. године

Репрезентација Србије у среду игра пријатељску утакмицу против Немачке у Волфсбургу, а у понедељак против Португалије у Лисабону почиње квалификације за ЕУРО 2020.