Тренер фудбалера Вождовца Драган Аничић рекао је данас да је Партизан фаворит у предстојећем мечу, али је истакао да нико не може да одузме право његовој екипи да се бори за три бода.

- Ово је празник фудбала, не игра се сваки дан са Партизаном. То је противник који увек даје мотив више играчима да се покажу и искрено се надам да ће све оно што краси фудбал бити приказано на предстојећој утакмици - рекао је Аничић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУПЕРЛИГА: Звезда против Земуна за рекорд, Партизан гостује Вождовцу

Фудбалери Вождовца у недељу дочекују Партизан у утакмици 26. кола Супер лиге Србије.

Оба тима у ту утакмицу улазе након након пораза у претходном колу од Радника, односно од Радничког Ниша.

- Многи потцењују Партизан, али то је велика грешка, јер имају много добрих играча и много талентованих младих фудбалера који праве разлику. Партизан је фаворит, али ова утакмица је за нас велики изазов. Нећемо претити Партизану, али нико не може да нам одузме наду и право да се боримо за сва три бода на нашем терену - рекао је тренер Вождовца.

Он је похвалио рад колеге са клупе Партизана.

- Изузетно ценим Партизан и поготово Бату Мирковића. Он је изузетан стручњак и човек, али нажалост у Србији тренерима увек фали континуитет. Не сумњам да ће Бата, ако буде имао прилике да настави да ради и спроводи своје идеје, да направи велике резултате у будућности - рекао је Аничић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРЕНИ, СТАНИ = ТРЕЋЕ МЕСТО: Партизан против Радничког потврдио да не може да остварује резултате у континуитету

Некадашњи играч Партизана из редова "змајева" Никола Трујић сложио се да су црно-бели фаворити, али је и подсетио да Вождовац у овој полусезони није изгубио утакмицу на свом терену.

- Сви једва чекамо меч са Партизаном, те утакмице доносе посебан осећај и за нас на терену, и за публику на трибинама. Партизан је свакако благи фаворит, али ми се не предајемо, јер то није манир Вождовца, и улазимо у утакмицу од самог почетка са великом жељом да покажемо шта знамо. Партизан има одличног тренера и фудбалере, али на домаћем терену нисмо изгубили у овој полусезони и желимо да наставимо тај низ - рекао је Трујић

Утакмица између Вождовца и Партизана игра се у недељу од 17.00 на стадиону на крову Шопинг центра Стадион.