Тренер фудбалера Зоран Мирковић оценио је после вечерашње победе над Пролетером да је његова екипа направила добру увертиру за "вечити" дерби против Црвене звезде.

- Играли смо добро вечерас и најважније што смо забележили победу, приказали смо добру игру, посебно у првом полувремену. Мислим да је ово добра увертира за дерби - рекао је Мирковић за телевизију Арена спот.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПАРТИЗАН ИЗБРУСИО ШПИЦЕВЕ: Црно-бели рутински са Пролетером

Партизан је вечерас са 3:0 победио Пролетер у 23. колу Супер лиге Србије, а репортера је занимало да ли је Мирковић одмарао неке играче за дуел са Звездом.

- Нисмо хтели ништа да ризикујемо, углавном сам мењао играче који су имали картоне - казао је он.

Мирковић је кратко прокоментарисао и предстојећи "вечити" дерби против Звезде.

- Имамо седам дана да се припремимо за највећу утакмицу у српском фудбалу. Радићемо да се припремио најбоље што можемо и да будемо на висини за ту утакмицу - казао је Мирковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Партизан-Пролетер 3:0

Тренер Пролетера Драган Радојичић рекао је да жали што је његова екипа примила голове после акција које увежбавала током недеље.

- Остати против Партизана с играчем мање у проблему сте одмах. Остаје жал што смо примили голове после акција које смо пет дана увежбавали. Остали смо с играчем мање, извршили принудну измену, а потом и примили два гола. У другом делу су играчи дали све од себе, нису хтели да се предају - рекао је он.

Радојичић је додао да је његов тим претрпео "много штете" на данашњем мечу, с обзиром на то да је зарадио суспендованог играча и једног повређеног.

- Окрећемо се даље, знам шта можемо, верујемо у себе и наставићемо да се боримо. Нисмо овако планирали да изгубимо, шта више, веровали смо да можемо много више да урадимо, али шта је ту је - закључио је Радојичић.