Аргентински фудбалер Макси Лопез(34) прокоментарисао је ситуацију своје бивше супруге Ванде Наре и његовог земљака Маура Икардија, који су у сукобу са Интером око нападачевог новог уговора.

- Све то је Вандин начин функционисања, зато Икарди треба да пронађе бољег агента. Они знају како се преговара са клубовима, кад се притиска, кад не. Квалитетни играчи треба да имају квалитетне агенте, а Мауро то нема - рекао је човек, који је са Икардијем играо у дресу Сампдорије.

Играч Васко да Гаме није штедео речи, када је говорио о бившој животној партнерки, истакавши да је она хтела да се меша и у његову каријеру.

- Желела је да буде мој агент, али сам одбио. Никад не бих пристао на тако нешто. Притом, тад је била члан моје породице, а ја никад не мешам приватно и пословно - без длаке на језику говори Лопез.

Подсетимо, два Аргентинца су били саиграчи и пријатељи до момента кад је Икарди старијем колеги преотео жену.

- Они су исти. Њихово понашање је исто, Икарди је можда чак и гори. Веровао сам да ће се опаметити кад постане отац, да ће схватити шта ми је урадио, али није. Рецимо, јуче сам назвао свог сина да му честитам рођендан, а Мауро и Ванда су ме напали преко телефона. Шта више рећи - завршава Лопез.