Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је да са великом дозом опреза чека меч против Пролетера, екипе које је незгодна на гостовањима.

- Пред нама је утакмица са Пролетером која је позната као чврста и неугодна екипа. Ако се погледа статистика можемо да кажемо да боље играју на гостовањима, односно да су вишу бодова узели у првенству као гости, него као домаћини. И у тој првој утакмици у Новом Саду смо се силно намучили. Нисам сигуран да смо у том моменту и заслужили ту победу, тако да све те ствари позивају на опрез - рекао је Мирковић за клупски сајт.

Мирковић је похвалио нападачку четворку Пролетера Човића, Чоловића, Вујаклију и Красића, од којих прети највећа опасност.

Говорећи о повреди штопера Светозара Марковића, за кога постоје најаве да је завршио сезону, тренер црно-белих истиче да се још увек чекају дефинитивни резултати налаза.

- На основу резултата медицински сектор ће се договорити шта је најбоље да се уради по том питању. Света је веома битан за нашу обрану и игру, али како у животу, тако и у фудбалу, водимо се оним да кога нема без њега се мора - закључио је он.

Утакмица 23. кола Партизан - Пролетер игра се у суботу од 19 сати на стадиону у Хумској, уз слободан улаз.