Вероватно најпознатија жена у свету фудбала Ванда Нара, супруга и агент доскорашњег капитена Интера Маура Икардија, прокоментарисала је тренутну компликовану ситуацију свог мужа.


- Желела бих да Мауро буду више заштићен од клуба. Ако бих ја могла да бирам између новог уговора и довођења играча који би дао бар пет поштених пасова Икардију, изабрала бих ово друго - рекла је Нара, некадашња аргентинска манекенка, која је сада у фудбалском бизнису.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КАМЕНОВАН ВАНДИН АУТОМОБИЛ: Икардијева супруга на мукама


Подсетимо, Аргентинац пролази кроз јако тешку ситуацију са управом тима, у којем је већ шест година и за који је постигао 122 гола. Прво му је одузета капитенска трака, јер он и клуб још увек не могу да постигнгу договор о потписивању новог уговора, а затим је темпераментни голгетер одбио да путује са екипом у Беч на меч са Рапидом, у оквиру Лиге Европе. Његова супруга жена се осврнула и на капитенску траку.


- Неки кажу да трака није битна, али Мауру је то као да су му одсекли ногу. Он је поносан што носи тај дрес. Није било никаквог упозорења да ће се то десити, била сам у константном контакту са Интером, а то сам сазнала преко друштвених мрежа. Овај клуб је наша породица, замолила сам Мароту да Мауро поново игра, нама никада није била намера да одемо - поручила Ванда.