Фудбалер Партизана Горан Закарић рекао је данас да је његова екипа одиграла добру утакмицу против Бачке, да треба да иде тим путем и да грешке које увиди исправља у ходу.

- Добро смо отворили утакмицу и много нам је значило што смо дали гол у раној фази. Било је још шанси поред ова три гола, али оно што је најважније јесте да смо ми одиграли једну добру утакмицу и да је ово пут којим треба ићи у наставку, а грешке које увидимо и које су биле исправљати - рекао је Закарић за клупски сајт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПАРТИЗАН НАЈАВИО ДОБРО ПРОЛЕЋЕ: Ефикасно са два шпица

Фудбалери Партизана победили су Бачку у гостима са 3:0, у 22. колу Супер лиге Србије, а стрелац трећег поготка за црно-беле био је Закарић.

- Прешао сам лево, искористили смо још једну контру где је Николић додао до мене и забио сам гол за коначних 3:0. Заслуга целе екипе, јер смо стварно одиграли одличну утакмицу - рекао је Закарић.

Прва два гола на том мечу постигли су Немања Николић и Рикардо Гомеш.

- Ми смо знали и раније да одиграмо неколико утакмица са два шпица, с тим што је то сада изгледало одлично и наравно да смо задовољни због тога - рекао је Закарић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Мирковић: Лакше играмо кад дамо гол на време

- Мислим да ствари полако долазе на своје место. Припреме су период када се екипа треба спремити што боље физички и тактички, а мислим да смо ми то показали током целе утакмице. Рекао бих да смо испунили све што је шеф тражио од нас. Током припрема то некад није изгледало најбоље, али то је све период уигравања. Најважније је да смо победили и одиграли добро утакмицу - закључио је фудбалер Партизана.