ФУДБАЛСКА репрезентација Србије ускоро почиње припреме за почетак квалификација за Првенство Европе 2020. године, а пре тога селекција састављена од суперлигашких играча ће на Карибима 23. и 27. јануара одиграти две пријатељске утакмице.

На егзотичној дестинација, са егзотичним ривалима, прво ће одмерити снаге са Сент Китсом и Невисом, а четири дана касније са Барбадосом. Селектор Младен Крстајић још није објавио списак путника за турнеју, али су се зато суперлигашки клубови последњих дана хвалили јавно позивима који су на њихове адресе стигли за поједине фудбалере.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРСТАЈИЋ ОСТАО БЕЗ ПОМОЋНИКА: Обрадовић у Азербејџану

Тако се сазнало да је Крстајић из Партизана позвао Слободана Урошевића, из Црвене звезде двојац Марко Гобељић и Славољуб Срнић, а затим следе Зарија Ламбулић, Немања Човић (Пролетер Нови Сад), Немања Ћаласан, Немања Главчић (Спартак), Андрија Луковић (Вождовац), Немања Тошић (Мачва), Никола Васиљевић и Игор Златановић (Радник), Мирослав Богосавац, Марко Доцић и Александар Ђорђевић (Чукарички).

У очекивању преосталих играча са списка, остаје да се надамо да ће се суперлигаши показати у што бољем светлу против Сент Китса и Невиса који је 136. на ФИФА ранг-листи (од укупно 211 селекција) и Барбадоса, који је на 162. позицији. “Орлови” се од пре 20 дана налазе на 29. месту.