Фудбалски клуб Радник из Сурдулице једини може да се похвали да је обезбедио да се утакмица последњег кола јесењег дела првенства одигра у планираном термину, без икаквог одлагања, а да је притом играно у нормалним условима.

- Радник и ОФK Бачка састали су се у јединој суботњој утакмици која је одиграна по планираном распореду, а разлог је тај што је снег са терена очишћен дан раније и што је терен изгледао као тепих у поређењу са оним по чему су играле остале екипе – поручују из Сурдулице.

Радник је славио резултатом 3:2, а сусрет је обележио Зоран Даноски, који је данас проглашен најбољим играчем кола. Он је на овом мечу постигао гол и забележио две асистенције.

Ипак, играчи и челници клуба из Сурдулице велику захвалност дугују својим суграђанима, који су се дан раније прикључили акцији чишћења снега на Градском стадиону.

Управа Радника је потом донела одлуку да навијаче, симпатизере и пријатеље клуба награди бесплатним улазом за меч са Бачком, а тријумф им је донео 28. бод, којим су се на табели изједначили са Пролетером и Војводином.