РИКАРДО Гомеш нашао се на мети Динама из Кијева! Према наводима тамошњих медија, нападач Партизана озбиљно је заинтригирао спортски сектор украјинског великана који тражи голгетера за пролећни део сезоне.

Први стрелац црно-белих постигао је ове сезоне 14 голова на 29 мечева у свим такмичењима, а са 10 погодака је трећи на листи стрелаца Суперлиге. Самим тим је репрезентативац Зеленортских Острва постао интересантан богатијим клубовима, а да ли ће Динамо ући у преговоре са црно-белима зависи, како наводе украјински медији, од реализације других солуција. На списку појачања поред Гомеша, Кијевљани имају Франа Сола (Виљем), Јусуфа Баја (Дунајска стреда) и Рашида Алуија (Ним).

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПАРТИЗАН ТРАЖИ НОВИ МЕЧ СА МАЧВОМ: Испуните наше захтеве или напуштамо Суперлигу

Пита се и Партизан, јер нападач који је стигао без помпе, а био је најбољи стрелац португалске Друге лиге, везан је уговором до јуна 2021. Мале су шансе да се црно-бели у овом моменту лише најефикаснијег играча, али увек постоји понуда која се тешко одбија. Недавно је постојало интересовање из Кине, али не у мери да о њему озбиљније размишљају у Хумској. н

БОРДО ЦИЉА ЗДЈЕЛАРА

САША Здјелар налази се на мети Бордоа, пишу француски медији. Везиста Партизана, који је носио и капитенску траку против Мачве, пре годину и по доспео је на листу жеља Жирондинаца, али тада је Олимпијакос тражио високо обештећење.

Ако је веровати француским медијима, Бордо није заборавио златног "новозеланђанина" који, такође, има уговор са Партизаном од јуна 2021.