Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је победа над Ливерпулом у Лиги шампиона већ заборављена и да, без обзира на проблеме око састављања тима због повреда, очекује добру игру и победу над врањанским Динамом на старту другог круга Суперлиге Србије.

- Нећу рећи ништа ново ако кажем да је Динамо полетна екипа без обзира на пласман на табели. Имао би више бодова да игра у Врању, тамо смо имали сусрет Купа Србије и видело се колико људи воле тај клуб. За нас је јако битно да пред репрезентативну паузу одиграмо добру утакмицу. Волео бих да публика дође у што већем броју и да нас подржи у Сурдулици. Мислим да ћемо имати све услове за спектакл и добар меч - поручује Милојевић.

Тренер Звезде има доста мука око избора играча због великог броја повреда, па из тог разлога неће играти сигурно Филип Стојковић, Горан Чаушић и Душан Јованчић.

- Имамо доста кадровских проблема, из минута у минута добијам поједине информације са проблемима. За поједине повреде још чекам потврду, да видимо који је степен озбиљности, јер постоје одређене дилеме да ли би ти играчи могли да изнесу утакмицу.

Милојевић осврнуо на историјску победу у Лиги шампиона и зашто је битно да се тријумф против Ливерпула заборави у овим тренуцима.

- Немамо много времена да размишљамо, то је фудбал. Одиграли смо утакмицу Лиге шампиона, а сада морамо да гледамо Суперлигу. Желим да видим реакцију мојих играча, јер се тако постаје бољи и квалитетнији, то вам даје залог за будућност. Не волим да добар резултат одмах после падне у воду, морате да се потврђујете. Утакмица са Ливерпулом је била не тако давно, али је већ архивирана и сада мислимо само на Динамо. Зна се да нам је првенство приоритет свих приоритета - закључио је он.

Утакмица 16. кола Суперлиге Динамо - Црвена звезда игра се у суботу од 15 сати у Сурдулици.