Црвена звезда је у “групи смрти” Лиге шампиона. Наполи, Ливерпул, ПСЖ представљају страх и трепет у европском фудбалу. Нема дилеме да ће стадион “Рајко Митић” бити мали да прими све оне који желе да виде Нејмара, Салаха, Хамшика...

Међутим, долазак Ђердана Шаћирија као појединца изазваће највише пажње, због понашања репрезентативца Швајцарске пре, током и после Мундијала у Русији.

Како преноси швајцарски "Блицк", Шаћири наглашава да не осећа страх од доласка у главни град Србије, након што је на Светском првенству уз знак двоглавог орла који користе заговорници идеје о тзв. Великој албанији славио гол за тријумф "сајџија" над нашим "орловима" у 90. минуту.

Прочитајте још: Гобељић: Желимо да доживимо пуне трибине и у домаћем првенству

Британски лист Ливерпул ехо каже да ће Ђердан претрпети невероватан психички притисак, цитирајући директора Црвене звезде Звездана Терзића који је рекао да је управо Звезда симбол Србије, да сумња да ће Шаћири доћи, а и ако дође, да ће бити мањи од маковог зрна.

Ипак, Албанац све прати шта се дешава везано за тај меч, али не размишља да пропусти дуел у Београду.

- Не стрепим од тог гостовања. Читао сам шта је све писано, али ја тамо идем само да бих играо фудбал. Не плашим се ја никога", поручио је Шаћири, који ће сигурно бити дочекан у Београду громогласним звиждуцима, што је и заслужио својим понашањем.

Прочитајте још: ЦРВЕНО-БЕЛИ СЕ ПОПУЊАВАЈУ: Бен на поштеди

Звезда ће Ливерпул дочекати 6. новембра пред пуним трибинама стадиона "Рајко Митић".