Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић рекао је да би његова екипа волела да види пуне трибине стадиона "Рајко Митић" и у Суперлиги Србије, а не само европским утакмицама.

- Сви смо видели колико велико интересовање влада, посебно сада када су се продавале карте за Лигу шампиона и волео бих да видимо и пред првенствену утакмицу такве гужве. Ми играчи ћемо бити најсрећнији ако то доживимо. Екипа Сурдулице је заиста незгодан противник, зато ћемо морати да уђемо у утакмицу максимално фокусирано, да се добро поставимо на терену, будемо оштри и борбени како бисмо забележили нову победу - рекао је Гобељић.

Звезда ће у суботу од 20.30 на свом стадиону играти против Радника из Сурдулице у осмом колу Суперлиге Србије.

- Пријао нам је краћи одмор током репрезентативне паузе после успеха на европској сцени и одличних игара у домаћој лиги. Настављамо борбу за шампионску титулу - казао је Гобељић и навео да екипа једва чека да изађе на терен, као и да нема притиска јер је навикла да у свакој утакмици и у сваком такмичењу мора да победи.

- Стекли смо велико искуство протекле сезоне, екипа је остала на окупу и то је наша велика предност. Стигла су нам и појачања, реч је о заиста одличним играчима. Имамо два изузетно квалитетна тима, ко год изађе на терен даће свој максимум, нема потребе сумњати у победу - навео је Звездин "универзалац".

Гобељић је рекао да ће путем друштвених мрежа позвати навијаче да дођу на стадион "Рајко Митић" против Радника јер би играчи били најсрећнији када би видели пуне трибине и у домаћем првенству.