Жребом који је одлучивао о противницима Црвене Звезде у њеном првом учешћу у Лиги шампиона одлучено је да наш шампион прво одмери снаге са славним Наполијем.
Судбина је хтела да Звезда при свом повратку у европску елиту одигра меч са тимом са југа Италије, земље у којој је остварила свој највећи успех у историји, када је 1991. године постала првак Европе.
Редови испред стадиона Рајко Митић на дан када су пуштене у продају карте за утакмице Лиге шампиона најбоље говоре о незапамћеном интересовању навијача.
Сви они који не успеју да дођу до овог вредног парчета папира могу да буду безбрижни. Историјски меч Црвене Звезде у најбољем европском такмичењу могу да гледају ексклузивно на Арени спорт 18. септембра.
Звезда ће играти са најбољима, а ти можеш најбољи фудбал да гледаш четири месеца бесплатно уколико се до 20. септембра определиш за мтс ТВ.
Звездине мечеве против Пари Сен Жермена и Ливерпула, као и остале дуеле Лиге шампиона и Лиге Европе у групној фази, на тај начин можете гледати бесплатно.


(ПР)