ПОЧАСНИ председник Црвене звезде Драган Џајић непријатно је изненађен висином казне УЕФА.

- Очекивали смо једну утакмицу, што је много, а ове две су заиста превише. УЕФА очигледно инсистира на неким принципима, можемо много да полемишемо око тога да ли су исправни или не, али морамо да их прихватимо - каже Џајић за “Новости”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УЕФА ДРАСТИЧНО КАЗНИЛА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: "Маракана" празна два меча због скандирања Ратку Младићу на мечу са Судувом

Фудбал без публике нема смисла, наставља легенда црвено-белих:

- Не знам чему води таква казна, јер ни пријатељски меч без публике нема смисла а камоли такмичарски. Много је Звезда пропатила и у прошлости, сетите се да смо 1992. цео циклус Купа шампиона играли у Темишвару, Софији. Зна се врло добро какве навијаче има Звезда, колико они значе тиму као подршка и њихово одсуство може да се одрази на нашу тежњу да и ове сезоне направимо резултат у Европи. Јер, не ради се се само о мечу плеј-офа него и првом наредном, сви се надамо на јесен. Казна долази у незгодном моменту, видећемо да ли ће можда нека жалба да уроди плодом, али из ове коже се не може. Морамо видети у будућности да нам се овакве ствари више не дешавају .