Фудбалер ПАОК-а Александар Пријовић окривио је судију Јоргоса Коминиса као главног кривца за хаос на мечу у Солуну против АЕК-а када је власник црно-белих Иван Савидис, револтиран одлуком да се поништи победнички гол, наоружан упао на терен.


Пријовић, који је претходно пружио подршку Савидису, залаже се за ВАР технологију и истиче да се судија Коминис није држао правила.

"Како је могуће да признаш гол, а после пет минута промениш одлуку да је офсајд? Да ли судија мисли да је измислио фудбал? Верујем да би ВАР моментално требало да се користи у грчком фудбалу, а ПАОК је клуб који је тражио то. Које право има судија да мења одлуку три пута? Можда мисли да не треба да следи правила", написао је Пријовић на свом Инстаграм налогу.


Прочитајте још: РЕАЛ ЋЕ МОРАТИ ДА САЧЕКА: Бајерн “спустио рампу” Левандовском


Српски репрезентативац не мисли да је било велике опасности када је велики број људи ушао на терен после поништеног гола, међу којима и Савидис са пиштољем иза појаса и са обезбеђењем.

"Судија је једини разлог за дешавања на терену и мора да прихвати одговорност. Ниједан фудбалер ПАОК-а и АЕК-а није био у опасности или је осећао преплашеним у било ком тренутку. Сигуран сам да су сви хтели да заврше утакмицу, али неко је рекао играчима АЕК-а да се не враћају на терен. Нека резултат буде одлучен на терену и нека бољи победи. То је поента фудбала, у супротном сви губимо", закључио је први стрелац екипе из Солуна.


Прочитајте још: Све узбудљивија трка за "Златну копачку": Роналдо јури Салаха и Месија


Нови нереди проузроковали су реакцију Владе Грчке да заустави фудбалско првенство, због чега постоји могућност да ФИФА избаци грчку репрезентацију и клубове из такмичења.