ФУДБАЛЕРИ Партизана стигли су корак до титуле на крилима својих најбољих фудбалера ове сезоне – Ђурђевића и Леонарда. Тандем црно-белих и на нишком “Чаиру” тресао је мрежу ривала (Ђурђевић два, Леонардо један) у тријумфу клуба из Хумске на гостовању нишком Радничком у претпоследњем колу Суперлиге – 3:1.

- Најбитније да смо стигли до победе, дупла круна ми је много важнија од првог места на листи стрелаца. Цела екипа је током сезоне заједно, одлично функционишемо, овај низ непобедивости је стварно нешто феноменално. Осећала се тензија ван терена, ми смо били фокусирани. Показали да можемо против сваке екипе у сваком тренутку. Одлична атмосфера, надам се да ће нам скинути казну и да ћемо заједно са навијачима прославити титулу – рекао је Ђурђевић.

Бразилац Леонардо је у први план ставио квалитетнију игру црно-белих у наставку.

- Раднички је веома добар тим дефанзивно, али смо ми у другом полувремену играли боље, са добрим пасом. Сви смо знали колико је важан овај меч и шта нам доноси победе. Велико хвала навијачима који су сваки дан уз нас и сада су били стварно феноменални и стално нас гурали напред.

СМИЉАНИЋ: ПОСТОЈАО ЈЕ СТРАХ
СУСПЕНДОВАНОГ Марка Николића је на клупи заменио Радоје Смиљанић. Очекивано по завршетку меча широко развучен осмех.

- Фантастична утакмица. Мало сам се плашио после медијске помпе која је трајала данима, саопштења и санкционисања Марка, али смо ушли на прави начин у утакмицу. Много је важна утакмица, па смо ушли мало стегнуто, друго полувреме много боље и заслужена победа. Наравно да идемо на победу и у утакмици против Лучанаца јер Партизан не зна другачије да игра – подвукао је Смиљанић.