ЦРВЕНА звезда је са великим задовољством пустила петорицу играча да заиграју за селекцију Србије у Катару. Не коментаришући резултат из Дохе, тренер Миодраг Божовић је још једном поновио став клуба из Љутице Богдана.

- Сви морају да буду у служби репрезентације, а нама је част што смо имали петорицу фудбалера у селекцији која је играла у Катару - рекао је Божовић.

Шеф струке црвено-белих још увек не зна да ли ће моћи да рачуна на њих за меч са Јавором, мада су Петковић, Ристић и Плавшић одиграли по 45 минута, док је једино Марко Полетановић на терену провео свих 90 минута. Њихов изостанак није пореметио рад клуба.

- Имамо могућности за ротацију и довољан број играча у тиму који могу да их замене тако да се не жалимо. Али, с обзиром на то да ћу тек данас имати прилику да причам са њима, још нисам сигуран у вези састава за утакмицу. Видећемо...

Шансу није добио једино голман Филип Манојловић.

- Колико знам, било је договорено шест измена. То је техничка ствар, селектор одлучује. Ја заиста немам шта да размишљам о томе.

Фудбалери Црвене звезде после тренинга у суботу одлазе за Ивањицу где у недељу од 17.00 часова играју меч против Јавора. Улазнице се могу купити и на стадиону "Рајко Митић" и то по цени од 400 "исток" и 500 динара "југ" и "запад".