ДИСЦИПЛИНСКА комисија ФС Србије покренула је у четвртак поступак против Црвене звезде због играња Вање Вучићевића у пријатељским мечевима а на основу пријаве Чукаричког.

Наиме, дошло је до правне заврзламе због које фудбалер не може бити регистрован за Звезду, јер на уговору Вучићевића пише словима "летњи прелазни рок 2016", али стоји датум истека 31. децембар 2016. Уговор са Црвеном звездом је према томе неважећи, па Вучићевић мора да се врати у Чукарички до зиме! Црвено-белима сада остаје једино договор са "брђанима" око обештећења, како евентуално не би били кажњени чак и одузимањем бодова а Вучићевић вишемесечном казном.

Дисциплинци су покренули и други поступак против Звезде због пиратерије навијача на мечу са Напретком, а на тапету је и одговорно лице Вождовца јер је у игру увео Филипа Ступаревића мимо прописа и напуњених 16 година.

ЈОСОВИЋУ КАЗНА У УТОРАК

ДИСЦИПЛИНЦИ ће тек у уторак (2. август) изрећи казну играчу Јавор Матиса Ивану Јосовићу због позитивног налаза на антидопинг тесту. Комисија ће на Светог Илију обезбедити Јосовићу право на "правичну расправу", а затим и изрећи казну.